Pitäjäseurojen sihteeri Jyrki Ijäs, Käkisalmen Kaupungin Rouvasväen yhdistyksen Leena Oikarinen ja Kari Kaikkonen Käkisalmi-säätiöstä pitäjäseurojen esittelytilaisuudessa.

Käkisalmi-säätiö ja Käkisalmen Kaupungin Rouvasväen yhdistys esiintyivät huhtikuun alussa pitäjäesittelyssä Karjalatalolla ja Livestreamillä Facebookissa. Käkisalmea ja Käkisalmi-säätiön toimintaa pitäjäesittelyssä esitteli säätiön hallituksen puheenjohtaja Kari Kaikkonen ja Käkisalmen rouvasväen yhdistyksen toiminnasta kertoi yhdistyksen puheenjohtaja Leena Oikarinen. Mukana esityksessä oli myös Paula Koho, joka esitteli videolla vanhojen kuvien avulla Käkisalmea 1990-luvulla tehdyssä koosteessa.

Karjalan Liitto ja Karjalaisten Pitäjäyhteisöjen Liitto järjestävät säännöllisesti luovutetun alueen pitäjäesittelyjä Karjalatalolla Helsingissä. Esittelyt ovat suosittuja, niitä seurataan sekä paikan päällä Karjalatalolla että verkossa. Esittelyt tallennetaan myös YouTubeen myöhemmin katsottavaksi.

Pitäjäesittelyjä on tallennettu verkkoon vuodesta 2021 alkaen ja niihin voi tutustua verkossa Karjalan Liiton verkkosivuilla tästä linkistä.

Katso käkisalmelaisten esitys videolta.

 

Categories: Ajankohtaista